Het Veldboeket

De Wegwijzer is onderdeel van het “Veldboeket”.

Het Veldboeket is een brede school wijkverband. Er zijn vijf scholen verbonden uit de wijk Cellesbroek Midden Wetering waaronder onze school.

De combinatiefunctionarissen van de vijf scholen verzorgen een naschools aanbod voor de kinderen van de betrokken scholen.

Dit zijn o.a. sportactiviteiten, clinics, culturele ( dans, expressie en muziek) activiteiten die na schooltijd worden aangeboden op één van de vijf scholen.

Ouders krijgen via de mail het aanbod van het Veldboeket.

Even voorstellen

Beste ouders/verzorgers,

Via deze weg wil ik u informeren over mijn aanwezigheid als combinatiefunctionaris bewegingsonderwijs. Ik verzorg de gymlessen op basisschool de Wegwijzer en daarnaast organiseer ik buitenschoolse activiteiten in de vorm van sportclinics. Kinderen die het leuk vinden om na schooltijd te sporten of willen kijken welke sport voor hen geschikt is, kunnen zich hiervoor inschrijven. Het hele jaar door zullen er van allerlei sporten aangeboden worden. Dit doe ik in samenwerking met sportverenigingen en andere sportinstanties. Ook zal ik een aantal overige sport en bewegen activiteiten coördineren.

Sportieve groet,

Angenita Lemstra
Combinatiefunctionaris Bewegingsonderwijs